Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Vochtmeester.be
Vochtmeester.be
Info en advies over vochtproblemen en hun oplossing

Muren injecteren tegen opstijgend vocht

Wij werken met de nieuwste generatie injectiegel in plaats van het klassieke vloeibare middel wanneer wij muren injecteren tegen opstijgend vocht. injectiegel is ‘hydrofoob’ of watergedragen, het zal zich vermengen met het vocht in uw muren en na uitharding een waterdichte barrière vormen.

Het injecteren tegen opstijgend vocht is in de meeste gevallen eenvoudig uit te voeren. Het is belangrijk een aantal regels nauwgezet te volgen. Om te beginnen maken we aan de onderkant van de muur een aantal gaten. Dit zijn de gaten waarin geïnjecteerd wordt met injectiegel. Op deze wijze ontstaat een horizontale barrière om het vocht tegen te houden. Het Onze gel speciaal voor het injecteren van muren draagt het unieke keuringslabel van het BUtgb en bevat maar liefst 80% actieve stof, dat is 4 keer meer dan gebruikelijk.

Onze gel speciaal voor het injecteren van muren draagt het unieke keuringslabel van het BUtgb en bevat maar liefst 80% actieve stof, dat is 4 keer meer dan gebruikelijk.

 

Offerte aanvragen voor vochtbestrijding

Vochtproblemen laten behandelen? Maak gebruik van onderstaand formulier en ontvang gratis en vrijblijvend offertes op maat van gespecialiseerde vochtbestrijders uit jouw regio. Zo kan je makkelijk prijzen, termijnen, adviezen, ... vergelijken. Deze dienst is volledig vrijblijvend en zonder aankoopverplichting.